Welkom op de homepage van het Flamenco Benefietconcert
°AYUDAMOS!


De Zeebeving op 26 december was een ramp met catastrofale gevolgen. De mensen in AziŽ hebben nu hulp nodig, maar niet iedereen heeft de kennis of de middelen om zelf naar AziŽ te vliegen en daar de mensen direct te helpen. Maar de mensen die dat wel kunnen doen hebben geld nodig om huizen te kunnen bouwen, straten vrij te ruimen, medische verzorging, water, kleding en voedingsmiddelen bij de inwoners te brengen en de economie weer op gang te brengen.
Dus doen wij, wat wij het best kunnen: Flamenco dansen, zingen en spelen. Ons publiek een mooie middag bieden en tegelijkertijd geld verzamelen voor diegenen die alles verloren hebben.Kom daarom ook naar ons benefiet concert!

Op 13 februari, 14.00 uur
in Melkweg "The Max"

(Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam, Tel: 020-531 81 81)


Een groot deel van de Nederlandse top van professionele flamenco-artiesten komen bijeen voor een spetterend optreden, waarin alle facetten van de flamenco aan bod komen. Daarnaast wordt met special guests een uitstapje gemaakt naar de Argentijnse Tango, die zich net als de flamenco kenmerkt door vuur, passie en overweldigende charme.
Na afloop wordt gelegenheid gegeven aan de toeschouwers om zelf te dansen tijdens een feest op een muziekmix van Flamenco, Sevillanas, Salsa en Argentijnse tango (met DJ Tia Maria).
Bovendien is in het kader van dit projekt in Den Haag een workshop Sevillanas georganiseerd.

Tickets kosten 17,50 Euro voor concert en dansfeest.De gehele opbrengst van concert ťn workshop, bijna 4000 Euro, ging naar Giro 555. Bij deze wil ik me graag bedanken bij alle artiesten, de Melkweg, en al de lieve mensen die mij geholpen hebben om dit evenement te organiseren en het een succes te maken.
Tina Castillo Autie